tisdag 30 mars 2010

Reiki för kropp och själ


  • Är du vårtrött?
  • Är du trött på den sega långa vintern?
  • Är du trött på kyla?
  • Eller är du allmänt orkeslös?
Lugn bara lugn, det finns otaliga hjälpmedel att få tillbaka energin. Ett av dem är Reiki-healing. Att få sina energier i balans i kroppen gör underverk med både psyke och fysik. Har du balansen, kommer resten av sig själv så att säga. Energibalans är basen i ditt mående och väldigt avgörande för hur mår, vad du orkar eller inte orkar. Känner du att orken inte finns där, fast du så gärna vill. Känner du en längtan till den dag du kan säga, Va pigg jag känner mig...
Den dagen behöver inte vara så långt borta som du kanske tror. Gäller bara att ta steget till förändring och den enda som kan göra det är du själv. Är det inte dags för att ge dig själv chansen till ett mer givande livsföring där energin växer för varje steg du tar framåt istället för tvärtom.
Låt mig bara förtydliga lite: Reiki botar ingenting, Reiki hjälper din kropp till självhjälp genom energibalansering, Reiki hjälper dig att stressa ner, Reiki hjälper dig att må bättre.
Är du fortfarande tveksam, gå in på Reikiförbundets hemssida och läs mer om vad Reiki är. Adressen är http://www.reikiforbundet.se/
När du är redo för behandling, kollar du min hemsida för Reiki och bokar tid, eller ställer frågor om du fortfarande har undringar. Lovar att svara så gott det går. Min adress är http://www.thobbesreiki.se/
Ha det bäst där ute i vårens ankomst

söndag 21 mars 2010

Nedräkning pågår....

Det har varit en hektiskt vinter på jobbet, med migrering av datasystem, folk har jobbat som galärslavar sena kvällar, helger och även nätter för att detta skulle funka. I måndags var det över eller rättare sagt då har vi ett datasystem för våra kunder. Över är det inte, för som alltid finns det så kallade barnsjukdomar, det vill säga det finns alltid nåt att rätta till.

Själv har jag jobbat 26 dagar i sträck nu och denna helg är det första lediga på evigheter känns det som. Så sköööönt även om jag har en envis hosta och är snorig som attan. Det var ju väntat, jag menar kroppen är ju funtad så att den släpper fram krämpor när man kopplar av efter en hektisk period.

Min belöning för allt extrajobb, blir att åka till Gran Canaria den 24 april för två veckors avkoppling i en behaglig skön atmosfär. Ta dagen som den kommer, inga måsten, inga krav, bara njuta, ta hand om mig själv och må gott. Kommer att bo på samma hotell som förra gången, Apartamentos Aurstralia (där Sällskapsresan är inspelad). Ligger väldigt centralt och är trivsamt.

Om allt går enligt planerna kommer jag att åka dit i oktober igen också. Vi får väl se vad som händer. Ska jobba hela sommaren så det känns som om jag behöver göra nåt sånt här. Förra sommaren var jag hemma här i Stockholm och det blir liksom inte riktigt samma känsla att semestra hemma, även om det är trevligt. Åtminstone jag fungerar så att jag måste komma bort för att få den totala avkoppling i kroppen.

Ha det bäst alla läsare av denna blogg.

PS. Är du intresserad av Reikibehandlingar eller allmänt nyfiken på detta, kolla in min nya hemsida: www.thobbesreiki.se DS.