tisdag 22 juni 2010

Ta fram din skrivarådra...

Måndag 23 augusti kommer jag att hålla i en workshop om kreativt skrivande. Ska bli spännande att se vilka som kommer, vad som händer osv.

Tanken är att vi gör några skrivövningar, där alla börjar med samma inledande ord, sen skriver man om vad som känns bäst för en själv under 3 minuter. En övning som är helt underbar och det blir de mest skiftande stories kan jag lova. De som vill får läsa upp för de andra, utan att någon värderar, eller att man ska känna krav på perfektionism språkligt eller grammatiskt. Här handlar det enbart om att ha kul.

Efter pausen kommer vi att ha en meditation och därefter kommer deltagarna att få skriva ner sina upplevelser. Även de som säger sig inte uppleva något kommer att skriva om det i så fall och jag kan nästan lova, att även de kommer att skriva en hel del. :-)

Mitt syfte med hela upplägget är att använda den inre kreativa ådran, som vi alla bär med oss, till att bättre förstå vad som händer i våra liv, att se beteenden och upplevelser utifrån ett annat perspektiv genom det skrivna ordet. Man tror att man kommer ihåg det man tänker och upplever och det gör man till en viss del, absolut. Att skriva ner är en hjälp att minnas ännu mer. Hela idén är att skriva för sin egen utvecklings skull, ingen annans. Inte alls nödvändigt att dela med andra, vad man går igenom.

Blir du intresserad, skicka din anmälan eller ev frågor till info@thobbesreiki.se
Det kommer att kosta 100 kr och då ingår även fika/frukt/godis.

Inga kommentarer: