söndag 23 maj 2010

Firmanamnet gick igenom

Har fått godkänt för mitt firmanamn, så nu är jag ägare till ett företag. Firman heter Thobbes Reiki & Healing, som var mitt förstahandsval när jag ansökte.

Nu kan allt bara rulla igång, klienterna kan börja strömma till och jag kan få utlopp för min förmåga. Vilken lycka att få vara en av dem som sprider kunskapen vidare, att få vara en av dem som lär andra att ta emot och sprida energier vidare i sin tur. Det är stort det!

Alla vi som kommer i kontakt med Reikienergin, eller för all del, andra varianter av healingenergier har inte blivit utvalda av en slump. Det finns en mening att just vi ska vara så kallade ljusbärare. Du som läser detta och känner att du skulle vilja veta mer tillhör redan de utvalda. Bara detta att du tänker på ämnet, att en nyfikenhet väckts hos dig är bevis nog för det.

Alla människor är mottagliga, det är enbart en fråga om, NÄR, det är dags att ta fram förmågan. Våra guider/ledsgare/skyddsänglar osv vet när det är dags och då låter de oss ledas rätt för att ta emot gåvan.

Ja, jag vet att detta låter flummigt men det står jag för. Även om jag inte förstår eller kan förklara hur eller varför det är så, så VET jag att det fungerar och det räcker för att jag ska kunna stå för och tro på det hela. Numera har jag tilliten till min förmåga!

måndag 10 maj 2010

Summering av resan

Då är jag hemma i gen och allt är nästan som vanligt. Det vill säga jag känner mig mer utvilad än innan jag drog iväg till Playa Ingles och har fortfarande en vecka ledigt kvar. Idag ska jag dock till tandläkaren, det första jag gör. Vilken start på fördelsedagen. hehehehe

Nåväl, summering var det fråga om nu. Drog ut till Arlanda i god tid, precis som jag alltid gör. Tur var väl det, för de hade bara två incheckningsdiskar öppna. De brukar ha 3, en för oss som checkar in via automat, men det var det inte denna morgon. Lång kö med andra ord, men vi kom iväg. Min vanliga otur, jag fick sitta brevid någon som sätter armbågarna på armstöden och halvvägs in på min stol. Men jag hade tur, för på andra sidan mittgången, var det två stolar lediga. Det satt en tjej vid fönstret. Jag bytte och fick sitta med gott om plats.

Väl framme och den obligatoriska väntan på väskor. Den ena efter den andra kom på bandet, men inte min. :-(
Men titta där, där kommer den på andra sidan av svängen. Skönt, bara att vänta tills den rundat bandet och kommit över till min sida. MEN, den kommer ju inte. Vad har hänt? Jag rusar runt, för att se om någon tagit den. Den står på golvet, precis i svängen. Någon hade alltså lyft av den och ställt den på golvet. Varför vet jag inte. Tar man fel, sätter man väl tillbaka den, kan jag tycka. Nåja, det viktiga var ju att den kom tillrätta.

Kom fram till hotellet till slut och fick ett underbart rum, längst ut i huset och på plan 5 av 6. Underbar utsikt och fräscht som bara den. Kände direkt att jag skulle trivas gott där, vilket jag gjorde. Tog det lugnt bara under kvällen, handlade och fixade middag själv. Kände inte för att gå ut och käka. Dagen efter tog jag en tre timmars promenad genom öknen och efter vattenbrynet. Påföljden blev en kraftig solbränna på armar och ben. En fläck på fötterna också, efter sandalremmarna. Dagen efter blev det bara att sitta inne eller i skuggan vid poolen.

Sen följde det ena efter det andra, dök ner till botten av bassängen på tisdagen vilket ledde till en propp i örat som inte ville släppa. På torsdagen gick jag till apoteket och fick droppar, motsvarande Revaxör. Inte nog med det, förkylningen blomstade upp igen, självklart skulle jag vilja säga. :-) Bestämde mig dock för att inget av detta skulle få förstöra min semester. Jag bara accepterade att det skedde. Vande mig så småningom med bruset och suset i örat och att jag inte hörde något alls. Hörde ju bra på det andra så det fick duga.

Vädret var i alla fall toppen hela tiden. Två förmiddagar med dis, två dagar totalmulet, varav den ena var hemresedagen, det kan man inte klaga på tycker jag. Flygturen hem gick i seghetens tecken som alltid när man ska hem. Jodå, jag hade en armbågsmänniska brevid mig även denna gång. Försökte stänga av allt för att inte reta upp mig och det funkade.

Igår söndag tog jag mig till Karolinska och akuten för att bli av med min vaxpropp. 3 timmar senare gick jag därifrån utan propp i det örat där jag hade när jag kom dit. Däremot visade det sig att det fanns en i andra örat, som de inte lyckades ta bort, så nu är det Revaxör som gäller ett par dagar...

Lovar, det är länge sen jag ändå kännt mig så glad efter en resa med strapatser av det här slaget. Har nu en vecka till att njuta av ledighet och det ser ut att bli bättre väder från i morgon så det är verkligen min vecka även denna. :-)

tisdag 4 maj 2010

Då är karusellen igång...


Nu har jag skickat in ansökan om enskild firma. Har tagit namnet Thobbes Reiki & Healing, som första alternativ, HealingThobbe som andra och Thobbes Reiki som tredje alternativ. Spännande att se i brevlådan de närmaste veckorna när regbeviset dyker upp, vilket som gått igenom. :-)


Får mer och mer impulser om att detta är vad jag ska syssla med framöver. Dumt att kämpa emot, eller hur? Är ju av uppfattningen att vi alla får signaler från andra sidan om hur vi ska göra i olika situationer. Har som så många andra avfärdat dessa som inbillning, fantasier eller vad man nu vill kalla det. Idag är jag övertygad om att det inte det det handlar om, utan det är vägledning.


Nåväl, jag känner att jag gör rätt och det är det viktigaste för min del så därför kan jag bara tuta och köra i 180. Hehe, jodå jag har kontakt med verkligheten fortfarande, jag lovar. Har gjort mina misstag och tagit lärdom av dem. Det handlar om att bli medveten om vad som händer, när det händer, har jag erfarit.


Tack till alla där ute som stöttar mig och tror på min framtid som egenföretagare inom heallingens verksamhetsområde.

lördag 1 maj 2010

Min lilla oas....

Här tillbringar jag många timmar varje dag, sittandes under trädens svalkande skugga för det mesta, men ibland lägger jag mig en stund i solen också eller simmar några längder i bassängen. När jag sitter där under träden, skapar jag material till min kurs som jag ska ha i september, jag har skapat reklamblad, jag har även haft datorn med mig och svarat på mail, skrivit nya mail och då inte bara såna jag tänkt skriva en längre tid, utan även såna som jag inte visste att jag skulle skriva. Det är häftigt det.

Har upptäckt en sak hos mig själv just nu. Trots att jag blev bränd, har en vaxpropp som inte vill släppa (har fixat medikamenter från apoteket), dålig säng och myggor som håller mig vaken på nätterna, känner jag ingen irritation över detta. Det är mera så att jag bara rycker på axlarna åt det och går vidare. Det, kära läsare av bloggen, det är förändring det hos mig. Jag som blev irriterad för minsta lilla småsak tidigare. :-) Kan ju inte låta ovanstående förstöra min ledighet när det finns så mycket att vara nöjd över istället. Trots att jag jobbat en del, så har jag ändå kopplat av. Dessutom är ju jobbandet för mitt eget bästa och då är det inte betungande alls. Har även hunnit, eller rättare sagt tagit tag i att meditera en hel del.

Kort sagt, jag kan inte annat än vara jättenöjd och stolt över vad jag gjort denna vecka, för att jag själv ska må så bra som det är möjligt.